Keisinger ház

More
13 years 3 months ago #3645 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Keisinger ház
-"Ez csak egy kategória. Mind az." jelenti ki, de amikor látja, hogy ez egyáltalán nem elégítette ki a kíváncsiságodat, egy intéssel jelzi, hogy nem kell kérdezned.

-"Gondolom a tündéket nem kell bemutassam, vagy mondjuk az orkokat, trollokat, meg az összes hasonló mágiához szervesen kapcsolódó lényt. Nem a fölébredteket, hanem azokat, akiknek a kialakulásában is szerepet játszott a mágia. Na ?ket hívjuk autonómoknak. Ennek a kozmosznak az anyagai építik föl a testüket, ez a világ az otthonuk."

-"A másik oldalon viszont más világok szülöttei vagy teremtett lények vannak. Szellemek, figyel?k, elementálok, rémek und so weiter [= és a többi]. ?k valamilyen metasíkról jönnek, egy másféle univerzumból, ahol még a fizika is máshogy m?ködhet. Mágikusan máshogy m?ködhet. Minél közelebb van egy ilyen sík, annál inkább egyeznek ezek a törvények, annál inkább azonosak azok az er?k, esszenciák, amik jelen vannak, minél távolabbi, annál kevesebb az egyezés, míg el nem jutunk olyan idegen világokhoz, ahonnan mondjuk a rémek jönnek. Az mondjuk már más kérdés, hogy ha most úgy döntenének, hogy ide jönnek, csak olyanok tudnának ide jönni, amiket mi a félelmeinkkel elég közel hozunk. Igen, gyakorlatilag az emberiség is része a világegyetem geometriájának. Ha elegen vagyunk hozzá, akkor síkokat tudunk közelebb hozni és távolítani. Ha hallottál a rovarszellemekr?l, hát az is ilyesmivel kapcsolatos. De a toxikus szellemek is így jelennek meg ott, ahol a világuk a szennyezés, a negatív befolyás miatt közelebb kerül a miénkhez, azaz ahol a háttérzaj megfelel?."

-"Elvben ember is átléphetne a metasíkokra, bár ez messze nem olyan egyszer? fizikailag, mint asztrális formában és még úgy is nehéz. Ezeket még ma is kutatják, szóval inkább nem piszkállak vele. Egyébként ezt a mágusok legtöbbje úgy használja, hogy az elementálok és kisebb szellemek azok néven vannak nevezve, míg az egyéb nagyobb hatalmasabb vagy különlegesebb dolgok exonómok. Nyilván azért, mert még nem nevezték el ?ket és az illet? mágus nem akar izét meg hogyishívjákot mondani, mert akkor nem t?nik annyira okosnak."

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 3 months ago #3647 by danka90
Replied by danka90 on topic Keisinger ház
- Értem, akkor amolyan gy?jt?név. Már csak azért is jó volt ide beköltözni, mert kicsit mindig tágul a látóterem. Bár valószín?leg sosem lesz bel?lem mágus, vagy sámán, de jó, ha tudok ilyen dolgokról is. Most pedig ha nem haragszik, rám férne egy zuhany, hogy embert varázsoljak ebb?l - mutatok magamra.
- Örültem a találkozásnak.
Majd a kávéscsészémet a mosogítóban hagyva elindulok visszafelé a lépcs?n a fürd? irányába. Közben magamban megjegyzem, hogy az reg nem is olyan vészes, bár az nem túl szimpatikus, hogy elementálokkal figyelteti minden lépésemet Erikával. És ha sexre kerül a sor? Kukkoló. Pedig ett?l eltekintve még egész jó fej, már egy tanárhoz képest.
Fürdés után a szobámban, a matek anyag átnyálazásával fogom tölteni azt az id?t, míg a lányok vissza nem érnek.

More
13 years 3 months ago #3653 by Nyarlathotep
-"Ahhoz egy kicsit több kell, mint egy zuhany..." jegyzi meg majd meglepett arcod láttán hangosan fölröhög. "Ne vedd komolyan, csak vicceltem. Menj csak, barátom, nekem is dolgom van ha jól vettem észre, akkor a patológián. Csak tudnám, hogy mit akarnak velem..."

-"Részemr?l az öröm! legalább van valaki, aki visszarángatja Ottot az ép elme ösvényeire, ha letévedne onnét." mondja, miközben magára kanyarítja hatalmas talárját. Most már tényleg úgy fest, mint egy igazi vámpír, abból is az öregebb, sokkal sunyibb fajta.

Alig hogy lezuhanyzol, illetve elhatározod magadban, hogy most aztán haj de át fogod nyálazni a jegyzeteket, beállítanak a lányok is. Valószín?leg jól sejtette Keisinger, hogy legalább nyolc elementál figyeli a háta közepét, hogy mikor fog elhúzni. Ha jól sejted kett? Ottoé, hogy ne tudjon rányitni, kett? Erikáé, hogy figyeljen, mikor megy el a kissé csíp?s modorú öreg, kett? pedig Kathyé, aki ugyanezen célból küldhette ?ket a professzor után. Mondjuk nem csodálkozol, ahogy neked eddig lejött, a professzor bizonyára er?teljesen kifikázna Kathy-t, de legalább lenne pár csíp?s megjegyzése, f?leg ha föltánt volna neki, hogy Kathy miféle el?nyhöz jutott. Még szerencse, hogy te még csak nem is gondoltál a teára, különben mindketten leshetnétek.

Csapat riadó!

More
13 years 3 months ago #3655 by danka90
Hát igen, a tea eszembe sem jutott most, más dolgok jártak a fejemben, például a folyton engem figyel? elementálok...
Na akkor fürdés után irány a konyha a jegyzetekkel és kezd?dik a napi tanulás. Kathyvel nem szokott gond lenni, Azumi is gyorsan megérti, Erikának pedig legalább tudok közelr?l magyarázni. A nap matekos része a szokott ütemben zajlik. A professzort pedig nem említem, ha a lányok nem kérdezik, mert bizonyára ? most nem népszer? a körükben. Majd este esetleg. Szünetben a tegnapi buliról érdekl?dök a lányoknál, kíváncsi vagyok hogy zajlik egy ilyen varázslós party.

- Milyen estétek volt tegnap? Jó buli volt? Egyáltalán hogy zajlik egy ilyen varázslós buli? Van ujjakból kil?tt tüzijáték, meg ilyesmi?
De err?l szigorúan csak a tanulás szünetében. Haladnunk kell, méghozzá gyorsan...

Matek után inkább Erika társaságát keresem, els? körben odamegyek hozzá:
- Mit terveztél ma estére? Arra gondoltam, kereshetnénk valami közös pihentet? elfoglaltságot. Mint például a klasszikus mozi, vagy akár itthoni forró ital szürcsölgetés egy gagyi vígjáték el?tt. Vagy bármi, ami eszedbe jut.

More
13 years 3 months ago #3659 by Nyarlathotep
Szerencsére így is lesz, ahogy "eltervezted", Kathyvel ugyanis annyira nincs baj, hogy gyakorlatilag a vizsgán mostmár szerinted vigyorogva át fog menni, s?t szerinted most már er?teljesen gondolkozhat az A és az A+ valamelyikér?l. Az is fölt?nik, hogy gyakorlatilag mintha letett volna rólad. Nyilván fölt?nt neki, hogy veled semmire sem fog menni. Gondolod, hogy n?i logikával valami olyasmi járhat a fejében, hogy megtaláltad az igazit, így most már nincs szükséged a minden este pár menet típusú találkákra. Na meg egyébként is el van foglalva azzal, hogy Azumival csipkel?djön segítség címén.

A baj igazából Erikánál van, nála ugyanis most sokkal többet kell id?znöd, de nem is csoda. Azumit nyilván nem viselte meg az, hogy valakit csak úgy kinyírtak a házatok el?tt. Ez a természet rendje és egyébként is macskaféle végzett az áldozattal. Maximum annyi zavarja, ha egyáltalán zavarja, hogy az az izé nem jelentkezett be nála a territórium határán. Kathy meg ugyan fölkavarta, de egyszer?bb lélek ? annál, minthogy ilyenek miatt aggódjon. F?leg, hogy bizonyára ? is látta azt a négy "zsaruk gyöngyét" akik a közeli bozótosban vedelik a kávét és zabálják a hamburgert munkaid?ben, miközben szemmel tartják az összes fürd?szobaablakot, hátha látnak is valamit, amire figyelni érdemes. Azt még te sem gondolhatod, hogy vannak olyan perverzek, hogy holmi mázsás nagy fekete macskákra izgulnak. Még akkor sem ha a macskát a szleng n? értelemben használod. [F?leg "Standartenführer" Fritz nem fog a fekete macskákra izgulni, bár ? nem a mázsás súly, hanem inkább a szín miatt. Teszed hozzá magadban egy mosoly kíséretében.]

-"Hasonló is szokott lenni, bár azért nagyot néznék ha Amy ilyen olcsó dolgokkal próbálkozna. Viszont egy személyre szabott álom, vagy a zenére dinamikusan átalakuló környezet..."

-"Képzeld el úgy, mintha a formázott Mátrix rendszer a zene hangulatától függ?en változtatná a formázását." magyarázza Kathy. Gyanítod, ha nem volna varázsló, akkor inkább a számítógépes rendszerek szerelmese volna, azt viszont nem lehet igazán átérezni becsatlakozás nélkül. "A különbség annyi, hogy ahhoz, hogy érzelmeket közölj, komoly fölszerelésre van szükség ha számítógéppel akarod, nekünk viszont egy kicsit könnyebb átérezni, illetve kicsit könnyebben módosítjuk a háttérzajt. Na meg a Mátrixban nincs asztrális sík."

-"Igen, egyszer Amyb?l nagyon nagy m?vész lesz... Illetve szerintem már az, csak még kevesen ismerik. Igazából csak az ? kedvéért mentem el. A múltkorit kihagytam Shirley miatt." mondja Azumi.
-"Na igen. D kosár alatt nem is néz emberszámba..." teszi hozzá Kathy, bár ha jól sejted, ha épp akkora melleket akarna, akár másnapra meg lehetne neki. Persze kis segítséggel... Egy kis barna és borzalmas íz? segítséggel, amit viszont kihagytál és bizony jól esne egy korty bel?le már csak a sebesség végett is, nem is beszélve azokról a bizonyos gondolatokról, amik olyankor amikor iszol bel?le olyan szépen sorrendbe állnak. Nem beszélve arról, hogy milyen hasznosak.

Szünet után újult er?vel, illetve az er? újult er?nek gúnyolt hiányával fogtok bele a matekba. Kicsit ugyan többször kell bele-belepillantani a jegyzetbe, mint szeretted volna, de ezt inkább Erikának, viszont a végére legalább elkapja a ritmust, vagy nem tudod mi történik, de egyszer?en meglátja azokat az összefüggéseket is, amiket eddig jó párszor át kellett neki futnia, így a siralmas bukás helyett átlagos teljesítménnyel fejezitek be. Ha el?bb eszedbe jutott volna a buli, ami elterelte Erika figyelmét az egészr?l, akkor talán kedvez?bb is lehetett volna, mindenesetre még így se vészes a helyzet. Szerencsére most nem fejet zsongató koponyát szétfeszít? fáradság uralkodik el a társaságon, hanem csak afféle álmosság egy kemény nap után.

-"Igazából estére nem terveztem semmit és ezt most tényleg semminek értsd. Azt sem tudom, hogyan fogok tudni elaludni, de kimenni biztosan nem fogok legalább rend?ri kíséret nélkül..."

-"Nem is javaslom. Az a ragadozó még mindig kinn lehet." jegyzi meg Azumi a konyhaajtóból visszafordulva. A macskája is ugyanúgy fordul felétek kérd?jelbe görbített farka íve alól nyávogva egyet. Ahogy rápillantasz még mindig a hologram jut eszedbe róla, méghozzá egy NAGYON illatos hologram. Mondjuk egy holografikus parfümreklám. Ha képen látnád meg volnál gy?z?dve róla, hogy Mátrixban tervezett fake. Most már viszont arról vagy meggy?z?dve, hogy a Mátrix fake-nek gondolt modelljei valósak. Ilyen él? hologramokról mintázzák ?ket. Még szerencse, hogy az illatfelh?t lehagyják róluk. Ha nem hagynák le, senki se csatlakozna be, ugyanis egy ilyen illat-villanógránát férfiparfümb?l egyszer?en elviselhetetlenül gyilkos mixtúra volna, egy lövöldöz?s játékban meg legalább ötven különféle katona-modell van csapatonként.

-"Ha gondolod, az a vígjáték belefér. Ha tudsz valami jót." válaszol Erika. Már épp válaszolnál, amikor rémesen metsz? légiriadó-sziréna hanggal megszólal a kapucseng?, amire Erika hirtelen úgy összerezzen, mintha pisztolyt sütöttek volna el a háta mögött.

-"Scheiße... Verdammten Otto änderte den Ton WIEDER! Sollte er nicht mit dem Verdammten Türklingel basteln..." ["Francba! Nyavalyás Otto már MEGINT megváltoztatta a cseng?hangot! Nem kéne piszkálnia azt a rohadt cseng?t..."] káromkodik egyet fáradtan, amit ennyi matek után nem is csodálsz.
-"Hagyd, megyek és megnézem ki az! De ha valamelyik hülye punk..." indul el az ajtó felé. Már mvárod, hogy mikor jön a sistergés és a robbanás, de sajnos lemaradsz a mágikus t?zijátékról. Meglepetésedre a bejárati ajtóból kiált oda neked.

-"Téged keresnek. Valami gót lány az. Azt mondja mindenképpen látnia kell téged. Valami Millicentnek hívják. Ismered, vagy elküldjem?" szemeid el?tt nagy vörös bet?kkel jelenik meg a FUCK fölirat.

Csapat riadó!

More
13 years 3 months ago #3666 by danka90
- Tudom ki ?, jövök.
Na most van több lehet?ség. Egyrészt megmondhatom Millicentne, hogy beszéljünk kettesben, akkor Erika fogja félreérteni a szituációt. És fogalmam sincs hogy magyarázom ki magam. Ebb?l a szempontból mindenképp el?nyös lenne vele nyíltan, a többiek el?tt beszélni. De akkor mindenképp kiderül a könyv vásárlás. Bár ha kettesben beszélek vele, akkor is kiderül, mert ha valami hülye magyarázattal ki is dumálom magam, azt nehéz lesz megmagyarázni Erikának, hogy miért üldöz engem folyton egy egy rusnya csápos izé. Tehát akkor is kiderül a könyv biznisz. De mit akarhat? Az öreg banya rájött, hogy átverték? Biztos ki akar csalogatni a ház védelmez? köréb?l valahogy. Na jó, ez hülyeség. Lehet, hogy csak ott felejtettem valamit a boltban. Egyel?re legyünk naívak, kedvesek és csak körmondatokban kommunikálhatok. Aztán az els? robbanászaj pillanatában hasra... Szóval itt, az el?szobában megkérdezem t?le, hogy miért jött. Erika el?tt. Tudtam, hogy nem saját kártyával kellett volna fizetni...

- Szia Millicent, mi a helyzet? Minek köszönhetem a látogatást? - kedvesen, mosolyogva, mint ha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

Time to create page: 0.199 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.